Welcome to Avellino

Har nu varit i Avellino i ett dygn och allt är super! solen lyser, det är varmt, allt är lUgnt och gulligt precis som jag kommer ihåg det, haha staden är verkligen en riktig saga nu på våren, barnen kastar boll på gräsmattan och massa par går runt i parkerna.
Bäst av allt var såklart att träffa goobbbi!! Vi var uppe till typ fem inatt, fett hypeade över att se varandra, vi låg bara och skratta, pillowfightades och möt framför one tree hill! JAG HAR LÄNGTAT SÅÅÅÅ!!!




Dubble check!

Apoteket och lunch + fika med Fredrik som väntade in sin brud, nu till Ellen för promme till Ica. Jobbet fick jag lov att ställa in...


Check!

Johans väggmålning [X]


Dagen innan Italien

Idag har jag massor att hinna med innan Italien imorgon bitti!!!

- promenad med Ellen, köpa beasås till gubbi
- måla klart väggmålning hos Johan
- skypea om morgondagen med virre
- till apoteket och köpa lite viktiga grejer..
- lunch med freddan som är i stan
- packa klart allt!!
- jobba swedbank
- middag med grekröran


I don´t hate mondays


tog en liten runda ute, förbi JJ för att gulla lite med Leo, och nu väntar jag in Filippa som ska hjälpa mig packa, Riktig bffbroor!



Batteriet fulladdat

Mina fantastiska vänner fyllde på min energinivå till 1000, just nu känns allt inom min bubbla som det bästa i världen, skiten knackar på men kan inte komma in.
Jag bara sitter på tåget hem och mår!
skrattade så min mage förvandlades till tvättbräda för en sekund ..


På tåget, ONT I HIvUDET


Vardagslyx noot

En fantastisk middag igår på stationen! Oxfilé och choklad foundant.(?) champagne och drinkar!
Men tre dagar utan sömn sätter sina spår... Lite här och där.. Ligger fortfarande kvar i sängen men ska dra mig mot tåget för att träffa Ida och stini har inte träffat dom på hundra år och saknar dom sjukt mycket! De ger mig alltid massa extra energi.
So long!!


Vårpack

Jobbade hela kvällen igår så var rätt mör när jag vaknade av att mina föräldrar löste melodikrysset... Pensionärer!!!
Nu håller jag på att ladda upp med en vårgarderob till 20 gradiga Italien!
Snart träna sen riktig mysmiddag med jc och efter det ut och fira Bosse 18 åår! Bra dag!


Lika

Jahaa! Gjorde bff likadan och hade lika jacka idag ...


Äntligen hålet

Enkelt och diskret som nästan inte syns framifrån underbart


BFF 20 ÅR

Bff hade sin födelsedagsmiddag igår på stocken, god mat fint folk trött musik! Bra kväll! Hoppas du hade bästa kvällen Filippa!


Snyggblogg



Nu har lillasyster Rydberg fixat min bloggdesign! Skitsnyggt! Viktor tycker dock att jag är fjortis som ska börja seriösblogga, meeen nu kan ni följa mig och min vardag! Hurra! Kul för er!

i tuffa tider


GUUBBII

Jag är helt nervös... Har gått runt i huset och gjort ingenting. Gubbi kommer idag , det var mer än 3 veckor sen jag åkte från Italien... Men det sköna är att Viktor beter sig som att man träffat honom dagen innan när vi inte setts på en månad. Jag brukar bli nervös och nästan lite blyg, fjärilar i magen som en första date typ.. Men han ser till att allt är precis som vanligt, det är jag otroligt glad för. Det är en sak som gör att dethär verkligen funkar!


RSS 2.0