Packaaaaar

Jag älskar och hatar att packa.... Innan jag börjat så älskar jag det. För då tänker jag på alla saker jag köpt som ska passa utmärkt tills när jag åket.. Men när jag väl börjar packa så har visst alla snygga saker jag under hela våren tänkt ta med försvunnit.... Eller försvunnit de har hunnit bli icke-medtagbart-material suck .... Men nu är väskan fylld iallafall och imorgon bär det av mot turkland!


Lördag

Igår åkte jag och gobbi, efter mycket letande i Stockholm, till grönan. Vi åkte lite berg ochdal banor (ni som kände mig för ett år sedan fattar att dehär är bra gjort) och försökte vinna lite småroliga saker.. Som en tygbanan, rosa hatt och självlysande ödlor YES! Sen lämpa han av mig vis stationen och fortsatte för att träffa grabbarna och jag gled hem till Pullan för att bli bjuden på riktig Sommarmat!


Juli

 
 
Instabilder från Båstad. Jävla tjat om Båstad men haha har inget annat just nu, baaara jobb. JUSTDEJA VI HAR SUPERREA PÅ JC! Toppar från 25 kr och alla reajeans 75% 
 
 
 
 

random pics


Båstad

Myisga bilder från Båstad. Vi hann med en hel del, tennis, minigolf, fika, staden, mysspelkväll, torekov, privatfixade och party på peppes bodega!
jag hitta partybollen!! awwweee gå på vatten och grejer

schteek

HAHAA jag dööör!! vi hade en helt fantastisk helg i Båstad... vi är kanske de mest ostekiga människorna jag känner men vi klarade oss jävligt bra!

jossans bjkalas


RSS 2.0